NYHED


Kontakt os på roskilde@danhostel.dk og få et tilbud der netop passer til jeres behov.


Kursus- og mødefaciliteter i inspirerende omgivelser


Vi tilbyder moderne kursus- og mødefaciliteter for mindre grupper i det helt unikke martime miljø, der er skabt i Roskildes nye havn. Her danner smukke og inspirerende omgivelser produktive rammer for vores lokaler, der ligger lige ved vandet. Du overnatter i store og lyse rum med tv samt eget bad og toilet.

Der er gratis og ubegrænset parkering lige ved hotellet, der er placeret blot en halv times kørsel fra København og tæt ved Frederikssund.

Flotte kursuslokaler – og pauser i naturen

Danhostel Roskilde giver de bedste forudsætninger for kurser og møder for mindre grupper. Det naturskønne areal ved havnen tjener som en perfekt ramme for et inspirerende ophold, hvor der også er rig mulighed for motion i kraft af gode gå-, løbe- og cykelruter i området. Dertil kommer kulturelle besøgssteder lige i nærheden, blandt andet Vikingeskibsmuseet.

På den måde tilbyder vi på Danhostel Roskilde ikke alene faciliteterne til et effektivt møde eller kursus, men også gode muligheder for pauser, ro og inspiration. Ønsker I morgenmad, tilbyder vi en god og frisk start på morgenen med vores billige hjemmelavede morgenbuffet.

Hør mere – og book et ophold i dag!

På 46 35 21 84 kan ud høre mere om vores faciliteter og booke dit ophold i dag.

 

Læs vores anmeldelser herunder og anmeld os gerne

Googleny Find Fagmand Tripadvisor (1)Facebook

© Danhostel Roskilde
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik