Om os


Lige midt i et hyggeligt havnemiljø på Roskilde havn som nabo til Vikingeskibsmuseet ligger Danhostel Roskilde, som hører til et af de nyeste i Danmark.

HVEM ER VI

Det blev indviet i 2000 og har 40 store og lyse værelser alle med bad. ”Vores service og faciliteter er i top og derfor smykker vi os med 5 stjernet service overfor de mange gæster her”, siger den daglige leder Lise Petersen, der sammen med sin mand Tom overtog ledelsen i 1999, mens byggeriet var i fuld gang.

Ægteparret kommer fra Frederiksberg og de havde ikke prøvet at stå i spidsen for et vandrehjem tidligere, men da hele familien ofte boede på hostel eller vandrehjem, når de var på ture rundt i verden, kendte de miljøet. ”Vi synes det kunne være en spændende udfordring at blive leder af et vandrehjem, derfor søgte vi jobbet og fik det”, siger Lise Petersen videre. Hendes baggrund er en køkkenuddannelse, mens hendes mand har en universitetsgrad indenfor markedsøkonomi og politik.

Book dit ophold her: Book nu

Det var en stor omstilling for parret pludselig at skulle være til rådighed ”døgnet” rundt frem for at have et mere traditionelt arbejde fra 8 til 16. De er dog faldet godt til og med det service-gen, som begge er i besiddelse af, har de formået at markedsføre Danhostel Roskilde til et meget efterspurgt overnatnings- og kursus sted i byen.

 

Læs vores anmeldelser herunder og anmeld os gerne

Googleny Find Fagmand Tripadvisor (1)Facebook

© Danhostel Roskilde
| Cookiepolitik