Bed and breakfast lige ved vandet i Roskilde


Søger du en billig bed and breakfast med gode faciliteter i skønne omgivelser? Danhostel Roskilde ligger i det unikke maritime havnemiljø i Roskilde Havn. Bor du hos os, er du med andre ord blot et stenkast fra vandet. Vi tilbyder store og lyse rum med tv og eget bad og toilet. Du kan få en god start på morgenen med vores billige og hjemmelavede morgenmadsbuffet.

Gode faciliteter i skønne omgivelser

Det er ikke kun vandet og havnemiljøet, du får glæde af med et bed and breakfast ophold på Danhostel Roskilde. Ved siden af vores hotel ligger Vikingeskibsmuseet, som indbyder til en spændende kulturel og historisk oplevelse. Dertil kommer de naturskønne omgivelser og de muligheder området giver for gode gå-, løbe- og cykelture. Vil du forbi København, er Danhostel Roskilde blot en halv times kørsel derfra. Frederikssund er også lige i nærheden. Vi tilbyder gratis og ubegrænset parkering ved havnen.

Vi tilbyder enkelt-, dobbelt- og flersengsværelser. Det betyder, at Danhostel Roskilde egner sig til enkeltbesøg såvel som familie- og gruppebesøg. Vi har desuden gode kursus- og mødefaciliteter for mindre grupper, der ønsker en inspirerende ramme for deres sammenkomst.

Book dit ophold i dag

Ring i dag på 46 35 21 84 og book bed and breakfast.

Kontakt os her


© Danhostel Roskilde
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik